Bektaş, Dal-Çık uyarısı yaptı!

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, yapılacak olan Dal-Çık projesinin akıbeti hakkında tam bir bilgiye sahip olmadıklarını bildirdi.

Bektaş, Dal-Çık uyarısı yaptı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.09.2023
160
A+
A-

Bektaş yaptığı yazılı açıklamada, proje içeriğinin anlatılan gibiyse bu şekliyle yapılmasını istemediklerini kaydetti. Bektaş, “Bu şekliyle dal-çık projesi hayata geçerse, yoğun bir yağmurda içerisi tamamen su dolar. Vatandaşlarımız içeride mahsur kalır ve can kaybına yol açabilir. Bunun yerine Mal pazarı mevkiindeki trafiği rahatlatacak ve otopark sorununu çözecek projeler geliştirilmelidir” dedi.

13 yıl önce Giresun gündemine giren ama sadece kâğıt üzerinde proje olarak kalan Güney Çevre Yolu için de parti olarak çekincelerinin bulunduğunu kaydeden Bektaş,  “Çevre yolu güzergahı bu haliyle Giresun’a hizmet etmekten uzak. Sadece Trabzon ve Rize’ye gitmek isteyenlerin işine yarar. Giresun için ölü bir yatırım olmaktan öteye gitmez. Bu yolun Giresun ve Giresunluya çok az fayda sağlayacağı apaçık ortadadır. Eğer Giresun’a bir faydası olması isteniyorsa, Giresun’daki ilgili tüm kurum, kuruluş, STK ve siyasilerin görüşünün alınması ve buna göre proje hazırlanması yerinde bir karar olacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI