Bektaş: Şenlikoğlu satış uzmanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun giderayak belediye taşınmazlarını satma gayretini eleştirdi.

Bektaş: Şenlikoğlu satış uzmanı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
52
A+
A-

Bektaş, yaptığı yazılı açıklamada “Şehrimizin AKP’li belediye başkanı 4.5 yıllık görev süresi içersinde belediyenin taşınmazlarını satma konusunda rekora koşuyor. 5 ay sonra görevde olmayacağını bile bile Giresun halkının çıkarlarını gözetmeksizin Belediye Ek Hizmet binasını bir kez daha satışa çıkardı. Şehrimizdeki hiçbir siyasi parti, hiçbir sivil toplum kuruluşu, hiçbir vatandaş bu hizmet binasının satışını istemiyor.

Daha önce 42 milyon liraya satmaya çalıştığı Ek Hizmet Binasını bu kez 48,5 milyon liraya elden çıkarmaya çalışan Şenlikoğlu’nun binanın gelirini seçim yatırımına dönüştürmek istediği apaçık ortadadır.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu hizmet binasının satışını yargıya taşımıştık. Yargı kararını dahi beklemeden yangından mal kaçırırcasına yapılan satışı kınıyoruz.

Atıl diye satıyoruz dedikleri binayı halen kullanan Şenlikoğlu’na sesleniyoruz; Atıl olan sizin yönetim politikalarınızdır” diyerek tepkisini dile getirdi.

REKLAM ALANI