Bektaşoğlu fark yaratıyor

7/24 sahada halkın içinde olan, parti üyelerini ziyaret eden Burak Bektaşoğlu yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

Bektaşoğlu fark yaratıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.12.2023
123
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Belediye Başkan aday adayı Burak Bektaşoğlu “Şehrimin ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarını biliyorum, çözümüme yönelik projelerim de hazır, hizmet için yetki istiyorum” dedi.

İŞARETLER BEKTAŞOĞLU’NU GÖSTERİYOR

Partisinin her kademesinde görev yapan, Meclis üyeliğinden dolayı belediyecilikte de tecrübeli olan  Burak Bektaşoğlu dur durak bilmeksizin sahada çalışıyor. Yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Bektaşoğlu önseçimde ipi göğüsleyecek aday adayı olarak görülüyor.

SORUNLARA DAİR ÇÖZÜMLERİNİ ANLATIYOR

Meslek odalarını, sendika ve dernekleri ziyaret etmenin yanı sıra mahallelerde kalabalık toplantılar da düzenleyen CHP Giresun Belediye Başkan aday adayı Burak Bektaşoğlu, parti üyelerinin yanında ayrımsız tüm yurttaşları da dinliyor, sorunları not ediyor ve çözüme ilişkin projelerini anlatıyor.

BELEDİYECİLİKTE DE TECRÜBELİ  OLAN  BEKTAŞOĞLU EKİBİYLE HİZMETE HAZIR

Yurttaşların sempatisini ile karşılaşan Bektaşoğlu;  “Ben bu şehrin çocuğuyum. Hem partimin her kademesinde çalıştım, hem de belediye de meclis üyeliği yaparak tecrübe kazandım. Şehrimizin alt yapı başta olmak üzere, ekonomik, sosyal, kültürel tüm sorunlarını biliyorum, belediye başkanı olarak şehrime hizmet etmek için yetki istiyorum” dedi.

REKLAM ALANI