Bektaşoğlu: Önseçim partimizin olgunluğudur

CHP Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Burak Bektaşoğlu: “Önseçim kararı partimizin demokratik olgunluğunu gösteriyor” dedi.

Bektaşoğlu: Önseçim partimizin olgunluğudur
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.12.2023
51
A+
A-

Giresun – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Giresun Belediye Başkan aday adayı Ecz. Burak Bektaşoğlu, Genel Başkan Sayın Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisi (P.M) tarafından alınan önseçim kararını sevinçle karşıladığını belirtti. Bektaşoğlu, açıklamasında üçgen kuralına uygun bir şekilde önseçim sürecine ve adaylık talebine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:

ÖNSEÇİM KARARI ÜYELERİMİZİN DEMOKRATİK HAKLARINA SAYGIDIR

Ecz. Burak Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in liderliğinde toplanan Parti Meclisi’nin, Giresun merkez ilçe belediye başkan adayını belirlemek üzere önseçim kararı almasını “parti içi demokrasinin olgunluğu” olarak değerlendirdi. Bektaşoğlu, “Genel merkezimiz örgütümüzün sesine kulak vermiştir. Bu, üyelerimizin demokratik haklarına saygı gösteren bir adımdır” dedi.

TEŞEKKÜR VE İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Aday adaylığı sürecinden bu yana önseçim talebinde bulunarak sürece katkı sağladıklarını ifade eden Bektaşoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’e, İl Başkanı Gökhan Şenyürek’e, merkez ilçe başkanı Murat Bektaş’a ve milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e teşekkür etti. Bu bağlamda, “Bizlere verilen bu önem mücadelemize güç katacak ve üzerimize düşen görev ve sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getireceğiz” şeklinde bir taahhütte bulundu.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN GİRESUN’A VERDİĞİ ÖNEM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyetin 2. yüzyılına girilirken Giresun’a verdiği önemi vurgulayan Bektaşoğlu, “Bu karar bir payedir. Genel merkezimiz partimizin kaderini üyelerimize teslim etmiştir” ifadeleriyle sürecin demokratik bir şekilde şekilleneceğine dikkat çekti.

ÜYELERİMİZ SÜRECİN PARÇASIDIR

Bektaşoğlu, üyelerin artık sürecin bir parçası olduğunu belirterek, “Söz, karar ve yetki onlardadır. Onların engin demokrasi kültürleriyle değerlendirmeler yaparak en doğru kararı vereceklerine inanıyoruz” dedi. Aday adayı, önseçim sürecinde üyelerin kent yönetiminde kimlerin olacağına dair iradelerini en doğru biçimde kullanacaklarına güvendiğini ifade etti.

HEDEF, CUMHURİYETİMİZE GİRESUN BELEDİYESİ’Nİ ARMAĞAN ETMEK

Adaylığı açıkladığı günden bu yana önseçimle seçilen bir aday olarak Giresun Belediye Başkanlığı’nı kazanmanın en büyük arzusu olduğunu belirten Bektaşoğlu, “Ben ve arkadaşlarım üyelerimizin oylarıyla kazandığımız güçle, kentimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmaya, Halk Belediyeciliği ile layık olduğu güzel günlere taşımaya hazırız” şeklinde konuştu.

AK PARTİ’YE SON VERME İÇİN GÖREV BEKLİYORUZ

Açıklamasında, AK Parti’nin kötü belediyecilik yönetimine son verme hedefine vurgu yapan Bektaşoğlu, “Tüm örgütümüzü demokrasi şölenimize, birleşerek güçlenmeye, sandığa davet ediyoruz” ifadeleriyle seçmenleri demokrasi şölenine katılmaya çağırdı.

REKLAM ALANI