Belediye Meclisi ve ÎGM adayları belirlendi

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse: Hep birlikte, halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına güç birliği yaparak başarılı bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum.

Belediye Meclisi ve ÎGM adayları belirlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.01.2024
326
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun’da, belediye meclisi ve il genel meclisi adaylarını belirlemek için önseçim yaptı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan seçimlerde merkez ilçe üyeleri 35 belediye, 8 de il genel meclisi üyesi adayını belirlemek için sandığa gitti.

Belediye meclis üyesi aday belirleme seçimi fermuar sistemine göre yapıldı. Önseçimde tek rakam meclis üyesi adayları belli oldu. Çift rakam meclis üyesi adayları parti teşkilatı tarafından belirlenecek.

KOZLUCA 1. ÇIKTI

Tek rakama göre belediye meclisi adayları şu isimlerde oluştu, Ayça Kozluca, Salih Önal, Evrim Özkan, Özcan Konal, Zehra Gülşah Bora Bozat, Çağla Çam, Mustafa Öztürk, Mehmet Yılmaz, Melek Pezükoğlu, Onur Konal, Serdar Dilli, Nermin Yılmaz, Ferit Özkan, Orhan Hocaoğlu.

İGM 1. SIRA ERTÜRK

İl genel meclis üyesi adayları ise aldıkları oy sıralamasına göre, Şükrü Ertürk, Eyüp Çiftçi, Fehime Ömerbeyoğlu, Türker Salbacak ve Kadem Özbay’dan oluştu.

CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek yaptığı yazılı açıklamada, belediye ve il genel meclisi üyeliği için yapılan önseçimi değerlendirdi. Bulancak, Piraziz ve Giresun Belediyesi meclis üyesi adaylığı ve il genel meclis üyesi adaylığı için yapılan önseçimleri tamamladıklarını belirten Şenyürek, “Bizler tamamlanan ön seçimlerimizle beraber örgütümüze verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, tüm bu süreçte emek veren ilçe örgütlerimize, oy kullanmak üzere sandık başına gelerek parti içi demokrasimize katkı sağlayan üyelerimize, ortaya koydukları iradeleriyle her zaman partimize güç katan birbirinden kıymetli aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz” dedi.

REKLAM ALANI