Beyoğlu Belediyesine Alucralı Hemşerimiz Talip Oldu

Alucralı hemşerimiz Avukat Şerife Taşbaşı, Ak Partiden Beyoğlu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Beyoğlu Belediyesine Alucralı Hemşerimiz Talip Oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.11.2023
189
A+
A-

Daha önce Beyoğlu Belediyesi Meclis üyesi ve Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yapan Şerife Taşbaşı yaptığı açıklamayla Beyoğlu’na talip olduğunu duyurdu.

“Beyoğlu’muz için hayallerimiz var” diyerek yaptığı açıklamada Av. Şerife Taşbaşı şu ifadeleri kullandı; “Beyoğlu’muz için hayallerimiz var. Ak Parti’mizin güçlü belediyecilik anlayışı ve vizyonu, siz değerli Beyoğlulu hemşerilerimizin de desteğiyle; bu güne dek üretilen hizmet ve değerlerden de güç alarak, şehrimizi daha nitelikli bir yaşam alanına dönüştürmek, Beyoğlu’nda yeni değerler üretmek, şehrimizin ve insanımızın varlığını kutlu bir emanet görerek sahip çıkmak için azimle gayretle çalışmaya, ter akıtmaya hazırız.

Bu niyet ve hedefle, kuruluşundan itibaren hemen her kademesinde görev aldığım Ak Partimizden Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu paylaşmak istiyorum.

ŞERİFE TAŞBAŞI KİMDİR?

1968 Giresun- Alucra doğumlu olup, 1970 yılından bu yana İstanbul Beyoğlu’nda ikamet etmektedir. İlkokulu Beyoğlu Kadınlar Çeşmesi İlkokulu’ nda, Ortaokulu Beyoğlu Orbay Ortaokulu’nda, Lise’yi Nişantaşı Kız Lisesi’nde ve Yüksek Öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini’ nde tamamlayarak 1992 yılından 2014 yılına kadar serbest avukatlık yapmıştır.

REKLAM ALANI