Bilgide yarıştılar

Giresun İl Müdürlüğü’nün 2022-2023 eğitim öğretim yılı yarışma takviminde yer alan “Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması”nın il finali yapıldı.

Bilgide yarıştılar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
43
A+
A-

Giresun il genelindeki ortaokulların katılımıyla başlayan eleme turları ve yarı final sonrası yarışmanın il finali Merez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun ev sahipliğinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ile okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Merkez Kanuni Ortaokulu, Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu ve Görele İmam Hatip Ortaokulu arasında gerçekleşen ve öğrencilerin istek ve arzusuyla oldukça heyecanlı geçen final yarışması sonucu Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu il birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, bu tür etkinliklerin öğrencilerin bilgilerini sınaması yanında, okulların ve öğrencilerin kaynaşmasına, yarışma kültürü ve takım ruhu ile hareket etme becerisini elde etmelerine imkân sağladığını belirtti.

Tosunoğlu, Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında birinci olan Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulunu tebrik etti ve yarışmaya katılan tüm okulların yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI