Bodur: Espiye’de bedava kreşler açacağız

CHP Espiye Belediye başkan adayı Eşref Bodur, Espiye ‘ de orta gelirli ailelerin çocuklarına maliyetine ve   yoksul aile çocuklarına bedava kreşler açacağız” dedi.

Bodur: Espiye’de bedava kreşler açacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
57
A+
A-

Bodur, “Değerli Espiyeli hemşerilerim! Espiye için düşündüğümüz hayalleriniz var. Eğer bize destek Verirseniz hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Espiye’de Adabük Mahallemizden başlayarak Boncukçu, Merkez, Esentepe ile devam edecek olan kreşler açılacaktır. Belediyemizin öz kaynaklarıyla halkçı belediyeciliği Espiye’de gerçekleştirip, Türkiye’ye model olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Ezilen Espiye halkına her hafta projelerini açıklayacağını belirten Eşref Bodur şunlara yer verdi; “Alt yapılar belediyenin temel görevidir. Espiye’nin acil bir otoparka ihtiyacı vardır. Arka sokaklarda taşıtlarla kapanan sokaklar açılacaktır. Halkım sabah evden kapıya çıktığında onları nefes alınan temiz bir Espiye’ye ve çağdaş bir kent karşılayacaktır. Espiyeli bu durumu fazlasıyla hak ediyor. Büyüdüğümüz Espiye’de kurduğumuz hayaller gerçekleşecektir” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI