Bodur: Güneş ufuktan Espiye’ye doğacaktır

CHP Espiye Belediye başkan adayı Eşref Bodur, “Güneş ufuktan Espiye’ye doğacaktır” dedi.

Bodur: Güneş ufuktan Espiye’ye doğacaktır
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.10.2023
96
A+
A-

Bodur yaptığı açıklamada, ” ilk önce belediye başkanının makam odasının şatafatlı kapısını söküp atacağım. Espiyeliler aramızda ne kapı bir ne bir duvar olmayacak.

Belediye de özelleşmeyi kaldıracağım. Yeni ihaleler açmayacağım. Belediye kendi öz kaynaklarıyla Espiye’ye hizmetini yapacaktır. Bunları yaparken hiçbir işçiyi mağdur etmeyeceğim. Bunları hukuk kuralları içinde yapacağım” dedi.

Şehir içi ulaşımına ve Espiye- Giresun ulaşımına belediyenin halk otobüsleri girecektir bu günkü fiyatların en çok yarı fiyatına yani maaliyetine Espiyeliyi taşıyacaktır” diyen, Bodur,

Öğrencilerimizi ve emeklilerimizi maliyetin yarısına taşıyacağız. Yoksul öğrencilerimize daha fazla burs verilecektir.

İlçemizde yaşayan yoksul ailelere bu günkünden daha fazla yardımda bulunulacaktır. Yardım alanları rencide etmeden yardımlar yapılacaktır. Cuma günleri bir Pazar’da Esentepe’ye koyulacaktır.

Kent ormanına teleferik yapılarak turistik bir otel yapılacaktır. Espiye turizm kenti olacaktır. Sosyal medya yoluyla ve bire bir Espiyelilerle görüşerek projelerimizi ortaya koyacağız. Her bir projemiz Espiye’yi sallayacaktır. Espiye’de CHP’yi izlemeye devam edin. Halkçı belediyeyi Espiye getirecektir. Her gecenin bir sabahı vardır. Güneş ufuktan Espiye’ye doğacaktır”

şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI