Bodur: Projelerimiz Espiye’nin kaderini değiştirecektir

CHP Espiye Belediye başkan adayı Eşref Bodur, “Espiye için hazırladığımız projelerimiz Espiye’nin kaderini değiştirecektir” dedi.

Bodur: Projelerimiz Espiye’nin kaderini değiştirecektir
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.11.2023
68
A+
A-

Bodur yaptığı açıklamada, “Değerli Espiyeli hemşerilerim! Eğer bize sahip çıkarsanız önce Adabük mahallesinden başlamak üzere Esentepe ve Çam mahallesiyle devam edecek olan halk sosyal tesislerini yapacağız. Bu sosyal tesislerde spor kompleksi, çocuk parkları, halk aş evleri ve halk kafeleri kurulacak, buralarda halkımız sadece maliyetine yiyip içecektir. Böylece Espiye’de öğrenciler, orta ve yoksul aileler için yaşanacak çağdaş bir kent olacaktır” dedi.

Hayallerimizi gerçekleştirmek için bize yardımcı olun diyen Eşref Bodur, “Çünkü biz sizin tarafınızdayız. Espiye göç veren ve göç alan bir güzel bir ilçedir. Espiye Büyümeye de müsaittir. Önümüzde ki 5 yıl içinde turizmi geliştirip, gençlerin işsizlik sorununu büyük bir oranda çözeceğiz. Başarılı ciddi iş adamlarımızı Espiye’ye gelmesini sağlayacağız. Hiç bir işçinin de hakkının yenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Espiye’yi hayalleri süsleyen bir ilçe yapıp, Gençlerimizi el kapılarına muhtaç etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI