Branş öğretmenlerimize büyük görev düşüyor

Giresun’da, 2022-2023 eğitim-öğretim 2. yarıyılı ortaöğretim kurumları ve hayat boyu öğrenme İl Zümre Başkanları toplantıları gerçekleştirildi.

Branş öğretmenlerimize büyük görev düşüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.02.2023
30
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, il zümre başkanları toplantılarına dair değerlendirmesinde, Zümre toplantıları ile eğitim öğretimin faaliyetlerinin planlama ve koordinesi, bilgi akışı ve paylaşımı ile öğrenci başarısının arttırılması konuları ile aynı alanlar arasında iletişim, uyum ve işbirliğinin sağlanması, öğrenme güçlüğü çekilen konuların tespit edilerek giderilmesi yönünde gerekli tedbirlerin uygulanması, öğrencilerin genel başarı seviyelerinin belirlenmesi ve bu doğrultuda eğitim öğretim hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesinin amaçlandığını kaydetti.

Giresun’da, akademik başarının artırılmasında branş öğretmenlerine büyük görevler düştüğünü belirten Tosunoğlu, eğitim-öğretim kalite ve standartlarının daha da yükselmesi ve il olarak hedeflere ulaşabilinmesi için zümre toplantılarının önemine vurgu yaparak bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi.

REKLAM ALANI