Bu maç kaçmaz Giresun!

Giresunspor – C. Alanyaspor maçı Pazar günü saat 16.00’da Çotanak Stadı’nda. Hedef ise mutlak ve mutlak galibiyet!

Bu maç kaçmaz Giresun!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.04.2023
115
A+
A-

Spor Toto Süper Lig 27. Hafta maçında Giresunspor, çok önemli bir maça daha çıkıyor.

Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada düdük ise Turgut Doman’da olacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Alanyaspor karşısında galibiyeti hedefledi.

Keleş, maça dair yaptığı açıklamada, “Bizim için çok önemli maçlardan bir tanesi. Olmazsa olmazlardan bir tanesi. Kazanmamız gereken bir maç. Tabii ki burada taraftarımıza da ihtiyacımız var. Stadı dolduracaklarını ve her zamanki gibi desteklerini sağlayacaklarına inanıyorum. Bizi 90 dakika boyunca desteklesinler. Biz de oyuncular da kendilerini mahcup etmeyecek ve sahadan 3 puanla ayrılacağız.” dedi.

HAYDİ KAZAN VE RAHATLA

Milli maçlar ve bay haftası sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan ve bu arayı fırsata dönüştüren yeşilbeyazlılar, taraftarlarının desteğiyle rakibini Giresun’dan eli boş göndermeyi amaçlıyor.

Tüm hedefini galibiyet üzerine belirleyen Çotanaklar son antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek. Giresunspor, teknik direktör Hakan Keleş ile birlikte haftayı galibiyetle kapatmayı umuyor.

İç saha avantajı ve taraftar desteğiyle rakiplerini yenmek istediklerini ifade eden Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, yaptığı açıklamada, “Alanyaspor maçıyla önümüze yeni bir sayfa açmak niyetindeyiz. Yeşil beyaz renklere sevdalı Giresunspor aşığı tüm taraftarlarımızı tribünlerde desteğe davet ediyoruz. Giresun şehrinin uzun yıllar sonra elde ettiği Süper Lig heyecanını devamlı kılmak amacındayız. Giresunspor’un taraftarlarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacının olduğu bu önemli karşılaşmada herkesi takımımızla tek yürek halinde mücadelemize ortak olmaya davet ediyoruz. Mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız Alanyaspor karşılaşmasını iç saha avantajımız ve taraftar desteğimizle kazanıp, 9 maçlık 3 puan özlemimize son vermek hedefindeyiz” diye konuştu.

“OYUNCU GİTMEK İSTEMEDİĞİ SÜRECE!..”

Bu arada Giresunspor hocası Hakan Keleş, “Campuzano şu anda bizim oyuncumuz ama teklifler var. Oyuncu da gitmek istediği ve şartlar oluştuğu zaman kulübümüz bunu değerlendirecektir. Biz geldiğimiz günden itibaren burada olmak istemeyen hiçbir oyuncumuzu tutmadık zaten. Bu konuda da düşüncemiz bu. Ama şu anda her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Oyuncu gitmek istemediği sürece biz de onlarla sezon sonuna kadar çalışmak istiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI