Bu maçı mutlaka kazanmalıyız!

Alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor bugün saha ve seyircisi önünde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’da başlayacak

Bu maçı mutlaka kazanmalıyız!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.05.2023
54
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 36. Hafta maçında Bitexen Giresunspor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’da başlayacak. Maçı ise Arda Kardeşler yönetecek.

Giresunspor bu maçın hazırlıklarını dün tamamlayarak kampa girdi. Yeşil Beyazlılar dış dünya ile bağlantısını tamamen kesti.

HEYECAN DOLU OLACAK

Geçen hafta sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 4-1 yenerek kötü gidişatını sonlandıran Trabzonspor, 51 puanla 6’ncı, Bitexen Giresunspor ise 34 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.

Trabzonspor’da Denswil, Dorukhan Toköz ve Gbamin’in sakatlıkları bulunuyor.

Giresunspor’da ise Perez geri döndü, teknik direktör İrfan Buz forma vermesi halinde sahada olabilecek.

TRABZON CEPHESİ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında 30 Mayıs Salı günü Bitexen Giresunspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma gerçekleştirildi.

Futbolcular, taktik çalışmasıyla antrenmanı bitirdi. Bordo-mavililer, dün yapacağı idmanla Bitexen Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ

Giresunspor Başkanvekili İbrahim İnaç, “Ligde tamam mı, devam mı diyebileceğimiz bu önemli maçta sizleri tribünlere bekliyoruz. Bu tribünler sizlerle güzel. Sizler olunca biz daha güçlüyüz, daha kuvvetliyiz. Maça bilet alarak tribünde olmanızı istiyoruz. Bu zorlu mücadelede hepinize ihtiyacımız var. Kulübümüzün yarınları için, Süper Lig’deki kalıcılığı için, Giresun’a, Giresunlulara ihtiyacımız var, sizleri maça bekliyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI