BUFAP adaylarla buluştu

Bulancak Farkındalık Platformu (BUFAP) “BUFAP Adaylarla Konuşuyor” etkinliği kapsamında, Bulancak Belediye Başkanı adayları ile bir araya gelerek talep ve sorunları dile getirdiler.

BUFAP adaylarla buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
38
A+
A-

BUFAP üyeleri, CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk ile bir araya geldiler.

Ayrı ayrı gerçekleştirilen toplantılarda BUFAP tarafından iletilen talepler iki adaydan da olumlu yanıt alırken, BUFAP özellikle engelli vatandaşlar için talepleri gerçekleşirse Giresun’da bir ilke imza atılmasını sağlayacak. Gerçekleştirilen toplantılarda her kesimden vatandaşın hayatını kolaylaştıracak talepler sıralayan BUFAP, özellikle engelli vatandaşlarımızın hayatına dokunacak “Engelli plajı” talebi ile iki adaydan da olumlu yanıt aldılar. Bu talep hayata geçirilirse Giresun’da bir ilke imza atılmış olacak.

BUFAP tarafından iki adaya da iletilen talepler şöyle;

Engelli vatandaşlar için engelli hizmet aracı, Bulancak’ta her kesimden vatandaşın eğlenip, sosyalleşmesini sağlayacak festivallere yer verilmesi, Yeni yeşil alanların yapılması,

Bulancak’ta yer alan üste geçitlere engelli rampalarının yapılması.

BUFAP tarafından iki adaya da iletilen talepler olumlu yanıt bulurken, verilen sözler ve yapılacak çalışmalar etkinlik tutanağına yazılıp, adaylar tarafından da imzalandı.

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk ise, engelsiz bir Bulancak için ve vatandaşlarımızın taleplerine dikkat eden bir yönetim anlayışı için çalışacaklarını dile getirdiler.

BUFAP tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, BUFAP Gönüllü Başkan Yardımcıları Cengiz Tarı, Emre Can Kızıltaş, Pınar Özkan, Ebru Nizam, Gönüllü Yöneticiler Salih Gayık, Ünal Gündoğdu, Ömer Sevinç, Hilal Barıtcı, Gönüllü Yavuzkemal Başkanı Halil İbrahim Usul, gönüllüler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI