Çamoluk ve Bulancak’a 2 ambulans

AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür: “Sağlık hizmetlerinde yeni ambulanslar hizmete girdi” dedi.

Çamoluk ve Bulancak’a 2 ambulans
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.12.2023
57
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, Giresun merkez ve ilçelerine yönelik sağlık hizmetlerini güçlendirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen yeni ambulansları duyurdu. Milletvekilleri, açıklamalarında şu ifadelere yer verdiler:

SAĞLIK HİZMETLERİNE YENİ AMBULANSLAR TAHSİS EDİLDİ

Giresun merkez ve ilçelerinde sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından 4×4 ve 4×2 teknik özelliklere sahip toplam 2 adet ambulansın tahsis edildiği belirtildi.

AMBULANSLAR COĞRAFİ ŞARTLARA GÖRE DAĞITILDI

Milletvekilleri, yapılan açıklamada, tahsis edilen ambulanslardan 4×4 olanının coğrafi şartları itibariyle Çamoluk ilçesine, 4×2 olanının ise Bulancak ilçesine hizmet vereceğini ifade ettiler.

VATANDAŞLARIN SAĞLIĞINA ÖNCELİK VERİYORUZ

Nazım Elmas ve Ali Temür, sağlık hizmetlerine verdikleri önceliği vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için daima önceliklidir. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığımızın tahsis ettiği yeni ambulanslarla, acil sağlık hizmetlerindeki kaliteyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

HÜKÜMETE TEŞEKKÜR VE ÇALIŞMALARIN DEVAMI

Milletvekilleri, İl Sağlık Müdürlüğü, hekimler ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtirken, bu bağlamda Hükümet nezdinde sağlık tesisleri, yatırımlar, doktor ihtiyacı ve sağlık hizmetleri kalitesinin arttırılması yönünde gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade ettiler.

AMBULANSLARIN HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİ

Nazım Elmas ve Ali Temür, son olarak, Giresun’a tahsis edilen 2 adet ambulansın hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti. Milletvekilleri, “Şehrimize sağlık alanında yapılan bu yatırımların vatandaşlarımıza faydalı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştular.

REKLAM ALANI