CHP aday adayları görücüye çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Giresun milletvekili aday adayı olan 3’ü kadın 13 aday adayı görücüye çıktı. Parti il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında, aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP aday adayları görücüye çıktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2023
128
A+
A-

CHP’den aday adayı olan mevcut milletvekili Necati Tığlı dahil 13 aday adayı, basın ve partililere kendilerini tanıttı. Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan İl Başkamı Gültekin Uzunalioğlı, müsait salon olmadığı için toplantıyı parti il binasında yapmak zorunda kaldıkları belirterek, 2024 yerel seçimlerinde Giresun Belediyesi geri alarak, Giresun’a kültür sarayını kendilerinin inşa edeceğini ifade etti. 14 Mayıs’a kadar gece gündüz kol kola omuz omuza çalışarak partilerini iktidara taşıyacaklarını kaydeden Uzunalioğlu, “Türkiye’yi asla layık olmadığımız bu karanlık tablodan kurtarıp, yep yeni insanların barış, özgürlük ve demokrasi içinde yaşayacağı ülke olarak sizlerle birlikte yeniden inşa edeceğiz. Cumhuriyete ses, demokrasiye nefes olacağız. Mücadelemiz hak, hukuk ve adalet mücadelesidir. Yalana, talana, haksızlığa, zulme, soyguna dur diyeceğiz, haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi.

Toplantı sonrası milletvekili aday adayları Elvan Işık Gezmiş, Ayça Ayhan Kozluca,  Sevgi Utlu Özdemir, Necati Tığlı, Kerim Aksu, Fikri Bilge, Hakan Adanır, Gökmen Memiş, Ayhan Akay, Basri Gürsoy, Dursun Karahasan, Gökhan Şenyürek ve Reşat Nuri Özdemir Atatürk Meydanında objektiflere birlikte poz verdiler.

REKLAM ALANI