CHP Bulancak Başkan Adayı Sıbıç iddialı

CHP Bulancak Başkan Adayı Sıbıç iddialı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.02.2024
56
A+
A-

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ilçe halkından büyük destek gördüklerini belirterek, “Belediyeyi kazanacağız, beklenen ve özlenen hizmetleri yapacağız” dedi.

“PROJELERİMİZ DE KADROLARIMIZ DA HAZIR”

Bir açıklama yapan Necmi Sıbıç “Her zaman olduğu gibi bu süreçte de İlçemizin her yerini adım adım geziyoruz ve halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkımızın ilgisi, desteği umudumuzu çoğaltıyor, Mart sonu halkın belediyesinde buluşacağız” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR, BAŞARACAĞIZ”

Birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiklerini, cadde, sokak, meydan, ev ve işyerlerini geldiklerini söyleyen Sıbıç şunları kaydetti: “Halkımızın değişim isteği çok bariz görülüyor, daha ulaşabilecekleri, taleplerine olumlu karşılık bulabilecekleri bir belediye yönetiminin özlemi içindeler. Mart’ta seçimi kazanıp, halkımızın istediği hizmetleri hayata geçireceğiz”

“BULANCAK’I GELİŞTİRECEK PROJELERİMİZ DE, KADROLARIMIZ DA HAZIR”

Bulancak’ı, Bulancak halkını seviyoruz. Hizmet etmek için gün sayıyoruz. Görüyoruz ki bu istek halkımızda da fazlasıyla var.

Halkımızı beklentileri doğrultusunda hem projelerimiz hazır, hem de kadrolarımız.

Halkın her zaman içindeydik, şimdi de aynı şekilde ziyaretlerimiz sürüyor. İlgi ve sevgileri ile, destek ve dayanışmaları ile yolumuza devam ediyoruz.

Bir başarı hikayesini birlikte yazıyoruz. Mart sonu hep birlikte huzurlu ve bereketli bi Bulancak oluşturacağız. Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz.

İlçemizi sosyal, ekonomik ve kültürel yönden geliştirmek için çaba göstereceğiz. Ayrı, gayrı gözetmeden herkes için hizmet vereceğiz.”

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ilçe halkından büyük destek gördüklerini belirterek, “Belediyeyi kazanacağız, beklenen ve özlenen hizmetleri yapacağız” dedi.

Proje ve kadrolarının hazır olduğunu söyleyen Sıbıç, “Her zaman olduğu gibi bu süreçte de İlçemizin her yerini adım adım geziyoruz ve halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkımızın ilgisi, desteği umudumuzu çoğaltıyor, Mart sonu halkın belediyesinde buluşacağız” ifadelerini kullandı. Birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiklerini, cadde, sokak, meydan, ev ve işyerlerini geldiklerini söyleyen Sıbıç şunları kaydetti:

“Halkımızın değişim isteği çok bariz görülüyor, daha ulaşabilecekleri, taleplerine olumlu karşılık bulabilecekleri bir belediye yönetiminin özlemi içindeler. Mart’ta seçimi kazanıp, halkımızın istediği hizmetleri hayata geçireceğiz.”

REKLAM ALANI