CHP Milletvekili Gezmiş: Şehrimizin 5 yılı heba oldu

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “AKP’ li Giresun Belediyesi şehrimizin 5 yılını heba etti, artık bir 5 yıl daha kaybetme lüksümüz yoktur” dedi.

CHP Milletvekili Gezmiş: Şehrimizin 5 yılı heba oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
32
A+
A-

Yaptığı açıklamada belediyeye eleştiriler getiren Gezmiş, “Bu şehire 5 yıldır tek bir otopark dahi yapmadılar. Türkiye’nin en az asfalt döken belediyesi olarak tarihe geçtiler. Beş yılda belediyenin borcunu beş katına çıkardılar” ifadelerini  kullandı.

“GİRESUN BİR AKPZEDE”

Elvan Işık Gezmiş, Giresun’un bir AKPZEDE olduğunu savunarak, “Yeni bir yol, yeni bir meydan açmadılar. Yeni tek bir otopark bile yapmadılar. Şehirde yaşanan trafik  keşmekeşi için hiçbir çözüm üretmediler. Şehrimizin tarihi, kültürel ve turistik güzelliklerini yaşatamadılar, görünür kılamadılar. Festivalleri coşkuyla kutlayamadılar, unutturdular.

Sosyal, ekonomik, kültürel alanda hiçbir varlık gösteremediler.” diye konuştu.

GİRESUN’UN YENİ VİZYONA İHTİYACI VARDIR: O DA FUAT KÖSE’DİR

Milletvekili Gezmiş, açıklamasını şöyle tamamladı: “Giresun olarak yeni bir vizyona ihtiyacımız var. O da partimizin Giresun Belediye Başkan adayı, halkın derdiyle dertlenen, sorunların çözümü için proje üreten, hizmet için gün sayan Fuat

Köse’dir. Seçimi mutlaka kazanacaktır ve Giresun’un gelişip kalkınmasını sağlayacaktır. Adayımız Fuat Köse’ye güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Köse ile Tam Yol İleri”

REKLAM ALANI