CHP Ordu Milletvekili Adıgüzel’den çarpıcı protesto

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın giriş kapısına en ciddi fındık zararlısı haline gelen Kahverengi Kokarca salarak protesto eylemi yaptı.

CHP Ordu Milletvekili Adıgüzel’den çarpıcı protesto
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.04.2024
Düzenleme: 22.04.2024 10:18
125
A+
A-

Milletvekili Adıgüzel, “Kahvengi Kokarcaları yeni getirdik. Biraz da siz uğraşın. Buradan bakanın odasına dakikalar içinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın külliyesine ise 4 saatte ulaşabilir bu fındık zararlısı” diyerek kavanozun içerisindeki Kahverengi Kokarcaları bakanlık girişine döktü.

Burada açıklamalarda bulunan Milletvekili Adıgüzel, Karadeniz’de fındık bahçelerini istila eden Kahverengi Kokarca böceğinin tarım ürünlerine büyük zarar verdiğini belirterek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın üreticilerin sesini duymadığını ifade etti. Bakanlığın zararlı böcekle mücadelede kaynak aktarmadığına dikkat çeken  Adıgüzel, “Sayın Erdoğan da rahat uyumasın. Beştepe buraya 5 kilometre, buradan oraya uçması 4 saat sürer. Bu problemle biz uğraştık bundan sonra da siz uğraşın. Ordu’dan taze getirdim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.