CHP’de ilk aday adaylığı açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi bir önceki Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Cem Akar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Giresun Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Akar düzenlediği basın toplantısında, Giresun’a hizmet ve değişim için aday adayı olduğunu bildirdi.

CHP’de ilk aday adaylığı açıklaması!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.11.2023
211
A+
A-

Aday adaylığı ilk açıklayan isim olan Akar, “Giresun’un sorunlarını biliyorum. Giresun’un çok sorunu var. Ancak bu sorunları çözmek için önce sorunları tespit etmek, nasıl çözüleceğini bilmek gerekir. Giresun’umuza hizmet etmek için bir yola çıktık” dedi.

Giresun için projelerinin hazır olduğunu ifade eden CHP Giresun Belediye Başkan aday adayı Akar, “Çağın gereklerine uyan, fabrika bacaları tüten, ülke ve şehir turizmine katkı sağlayan, öğrencilerin heyecan ve sevinçle geldiği, altyapısı sağlam, halkın söz sahibi olduğu, göçün azaldığı gelişen ve kalkınan Giresun için çalışmaya hazırım. Giresun’a hizmet etmek için 2024 mahalli idareler seçimlerinde Giresun belediye başkanlığına aday adayı olduğumu kamuoyuna duyuruyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI