CHP’den 3 kadın 13 isim aday adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisinden 28. Dönem milletvekili seçimleri için Giresun’dan 13 isim aday adayı oldu. 3’ü kadın 13 aday adayı 4 kişilik kesin aday listesine girmek için yarışacak.

CHP’den 3 kadın 13 isim aday adayı oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.03.2023
Düzenleme: 24.03.2023 09:36
181
A+
A-

Halihazırda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Giresun’u 1 milletvekiliyle temsil eden CHP, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde bu sayıyı en az 2’ye yükseltmek istiyor. CHP’den Giresun milletvekili aday adayı olan isimler, Elvan Işık Gezmiş, Ayça Ayhan Kozluca,  Sevgi Utlu Özdemir, Necati Tığlı, Kerim Aksu, Fikri Bilge, Hakan Adanır, Gökmen Memiş, Ayhan Akay, Basri Gürsoy, Dursun Karahasan, Gökhan Şenyürek, Reşat Nuri Özdemir.

“14 MAYIS’TA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, tüm milletvekili aday adaylarına başarılar diledi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Giresun’dan en yüksek oy oranını alabilmek için çalışacaklarını belirten Uzunalioğlu, “Hedefimiz Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçmek, millet ittifakını ise iktidar yapmak” dedi. Uzunalioğlu, “Haksızlığa dur demek için, hukuksuzluğa dur demek için, adaletsizliğe dur demek için, yalana, talana dur demek için geliyoruz. Cumhuriyete ses olmak, demokrasiye nefes olmak için geliyoruz. 14 Mayıs’ta her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI