CHP’den gençlere siyaset çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Doğanay Gültekin, gençleri partilerinin çatısı altında örgütlenmeye çağırdı.

CHP’den gençlere siyaset çağrısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.10.2023
34
A+
A-

Gültekin, “Biz gençler ülkemizin umudu, geleceğiyiz. Atamızın izinde birlikte mücadele ederek, yarınlarımıza sahip çıkacağız” dedi. Göreve başladığı günden itibaren partisinin gençlik yapılanmasında ve yerel/genel seçimlerde başarılı çalışmalara imza atan Gültekin, “Yönetimimizle birlikte aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarıma devam edeceğiz. Eskisinden daha çok mücadele etmeliyiz. Çünkü malum ülkemiz yangın yeri” ifadelerini kullandı.  AKP hükümetinin 21 yıldır en çok da gençlerin umudunu kırdığını, gençleri karanlığa sürüklediğini savunan CHP Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Gültekin şöyle devam etti:

“Ülke genelinde olduğu gibi Bulancak’ta da sorunlar aynı. Başta ekonomik perişanlık var. Ücretlerin alım gücü yok. İşsizlik had safhada. Gençler umutsuz. Gençler başka ülkelere gitmenin yolu arıyor. Adeta bu ülkeden kaçmak istiyor. Çünkü 21 yıldır ülkeyi yöneten AKP gençlere güvenli bir gelecek sunmuyor. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolundan yürüyen biz gençler, bizlere dayatılan güvencesiz ve karanlık geleceği reddediyor, aydınlık yarınlara ulaşmak için çabalıyoruz. İşte bu nedenlerle şimdi daha fazla çalışma ve mücadele etme zamanı. Gençleri partimiz çatısı altında örgütlenmeye, el ele vererek ülkemize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkmaya, çağırıyorum. Cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini yaşadığımız bugünlerde bu tarihi görev ve sorumluluğumuzdur. Atatürk gençliğine yakışan da budur.”

REKLAM ALANI