CHP’den ilk ziyaret Ziraat Odasına

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarından Giresun Ziraat Odasına ziyaret.

CHP’den ilk ziyaret Ziraat Odasına
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.10.2023
54
A+
A-

CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Kozluca ve bazı partililerden oluşan heyet Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’ı ziyaret etti.

İl Başkanı Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Bektaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Kozluca, sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, yeni dönemde sivil toplum kuruluşlarıyla daha sık bir araya gelerek gerek sektörel gerekse de Giresun ile ilgili konular üzerine görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydettiler.

Fındığın Giresun ve bölge ekonomisi için bir can damarı olmasının yanı sıra, sosyal hayatın bir parçası olduğunu belirten İl Başkanı Şenyürek, fındık ve fındık üreticisinin güçlü savunucusu olan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’a teşekkür etti.

“FINDIK SİYASET ÜSTÜ BİR ÜRÜNDÜR”

Ziraat Odası Başkanı Karan’da, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Giresun Ziraat Odasına gerçekleştiren İl Başkanı Şenyürek ve beraberindekilere teşekkür ederek, Şenyürek, Merkez İlçe Başkanı Bektaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Kozluca’ya siyasi hayatlarında başarılar diledi. Karan, fındık ve fındık üreticisinin yanında olan, derdiyle dertlenen ve savunucusu olan her siyasi görüşe kapılarının açık olduğunu, fındığın siyaset üstü bir ürün olduğunu ifade etti.

REKLAM ALANI