CHP’liler iftarda mesaj: Tek yumruk, tam yol ileri

CHP tam kadro iftar yemeğinde buluştu ve kararlılık mesajı verdi

CHP’liler iftarda mesaj: Tek yumruk, tam yol ileri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
49
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde buluşan partililer, yaklaşan yerel seçimler öncesi tek yumruk oldu.

İftar yemeğine partinin geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, belediye başkan aday adaylarının yanı sıra İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, TBMM Katip Üyesi Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş, Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ve Soğukpınar Belediye Başkanı Mustafa Eyice katıldılar.

Gündemine dair önemli konuların da değerlendirildiği yemekte, yerel seçimlere yönelik stratejiler ve hedeflerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Partililer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden CHP’nin üstün bir başarı ile çıkacağına dair inanç ve kararlılıklarını belirttiler.

Düzenlenen iftarda ev sahibi olarak kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Şenyürek, “Yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde, Ramazan ayının ilk iftar sofrasında, birlik ve beraberlik ruhuyla sizlerle bir araya gelmiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Tüm yurttaşlarımızın ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı, partimize oy versin ya da vermesin toplumun her kesiminin kamu kaynaklarından eşit ve adil yararlanabildiği, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesine bağlı, sosyal belediyecilik anlayışla, çevreyi, doğayı ve hayvanları koruyan, sanat ve kültürle iç içe, daha yaşanabilir kentler inşa edebilmek için belediye başkan adaylarımızla yola çıktık. Yerel seçimlerde başarı hepimizin ortak hedefi, birlik ve beraberliğimiz gücümüzün temel kaynağıdır. Partimizin değerleri etrafında kenetlenerek,31 Mart gecesi, başta emanetimiz olan Giresun Belediyesi olmak üzere, tüm ilçelerimizi sosyal belediyeciliğe yeniden kavuşturacak, Giresun’u daha aydınlık yarınlara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse de yaptığı konuşmada; “Ramazan ayının ilk iftarını, partililerimiz, büyüklerimiz ve arkadaşlarımızla paylaşmanın manevi coşkusunu yaşadım. Bu özel anlar, birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu ve örgütümüzün sarsılmaz desteğini bir kez daha gösterdi. Bu anlamlı iftar, birlikte daha güçlü, daha umutlu olduğumuzu hatırlattı. Ramazan ayının Giresun’umuza mutlu, adil ve aydınlık yarınlar getirmesi umuduyla” ifadelerine yer verdi.

TBMM Katip Üyesi Milletvekili Işık Gezmiş ise; “Ramazan ayının ilk iftarında büyük ailemizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yol alıyor, Giresun Belediye Başkan Adayımız Fuat Köse, tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızın yanında, yan yana, kol kola umutla yürüyoruz. Bu güçlü iş ve güç birliğimizin sonunda hedefe ulaşmak için; Giresun için, ‘Tam yol ileri!’ diyoruz” vurgusu yaptı.

İftara katılan tüm partililerin söz alarak değerlendirmelerde bulunduğu gecede, CHP’nin yerel seçimlerden tek yumruk halinde kenetlenerek, zaferle çıkacağına olan inanç ve kararlılık vurgulanırken, kusursuz birlik ve beraberlik mesajı verildi.

REKLAM ALANI