Çınarların eli öpülerek, hayır duası alındı

Giresun’da “Yaşlılara Saygı Haftası” kutlamaları kapsamında protokol eşleri yaşlıları ziyaret etti.

Çınarların eli öpülerek, hayır duası alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2023
55
A+
A-

Vali eşi Sema Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı eşi Sıdıka Yıldırım, Vali Yardımcısı eşi Nurten Sinanoğlu ve İl Jandarma Komutanı eşi Elif Özer, şehit ailesi, gazi, depremzede ve en yaşlı büyükleri ziyaret ederek, uzun ömürler dilediler. Protokol eşleri, nüfus kayıtlarına göre 103 yaşındaki Naime Kahyaoğlu’nu Hacisiyam Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek, elini öptü ve hayır duasını aldı. “Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, başımızdan eksik etmesin” dediler.

ŞEHİT ANNESİ UNUTULMADI

Vali eşi Sema Ünlü ve beraberindekiler Şehit Piyade Er İsmail Bay’ın annesi Sultan Bay’ı da Kavaklar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Ünlü, 78 yaşındaki şehidin değerli annesinin Yaşlılara Saygı Haftası’nı tebrik ederek çiçek hediye etti.

DEPREMZEDE ESME TEYZEYE ZİYARET

Ünlü ve beraberindekiler, ilimizde bulunan en yaşlı depremzedelerden Esme Yiğit’i Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Ünlüi, 83 yaşındaki Yiğit’in Yaşlılara Saygı Haftası’nı tebrik ederek çiçek hediye etti.

Protokol eşleri son olarak Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Mehmet Garipoğlu’nu Gaziler Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret etti. Ünlü, 70 yaşındaki gaziye geçmiş olsun dileklerini ileterek Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı.

REKLAM ALANI