Civelekoğlu: Uluslararası standartlara uygunluğu bekleniyor

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, üstgeçit engelli asansörün aktif hale gelebilmesi için uluslararası standartlara uygunluğunun beklendiğini bildirdi.

Civelekoğlu: Uluslararası standartlara uygunluğu bekleniyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.03.2023
56
A+
A-

Civelekoğlu, hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen üstgeçit engelli asansör hizmetini muhalefet parti temsilcilerinin hazmedemediğini kaydetti. Civelekoğlu, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Halil Küpeli’nin engelli asansörüyle ilgili iddialarına yanıt verdi. Civelekoğlu yaptığı yazılı açıklamada, kendilerinin araştırma ve bilgi sahibi olmadan karalama kampanyası yaptıklarını söyledi. Gelecek Partili Küpeli’nin, ‘Söz vermekle belediye yönetilmiyor’ açıklamasına sert çıkan Civelekoğlu, muhalefetin tek işinin yalan yanlış olduğunu ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu açıklamasının devamında şunları kaydetti;

“Ancak asansörlerin aktif olabilmesi için gerekli incelemelerin yapılması, üst geçit asansör prosedürünün tamamen tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu yazışmalar ivedilikle bitmiş olup, asansör bakım ve sözleşmesi yapan asansör firmasına uluslararası standartlara uygunluğu ve gerekli kontrolleri için başvuru yapılmış, onaylandıktan sonra da kısa zamanda hizmete açılacaktır. İnşallah bu hafta üst geçit engelli asansörleri Uluslararası Belgelendirme firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın mühendisleri tarafından yapılacak kontrol sonrası verilecek uygunluk belgesiyle faaliyete geçecek. Karadeniz sahil yolunun açılmasından 15 yıl sonra Giresun için bir ilk olan ve şehrimizin ihtiyacını giderecek bu proje üzerinden siyaset yapmak çok üzücü bir durum. Belediyemizin şehrimize kazandırdıklarını Giresun halkımız iyi biliyor. Bu yalan yanlış muhalefetin de notunu inşallah 14 Mayıs’ta insanımız verecektir. Engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun, bu önemli çalışma inşallah şehrimizin diğer bölgelerinde de uygulanacak.”

REKLAM ALANI