Civelekoğlu’dan açıklama…

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Giresun’da 31 Mart 2024 yerel seçimlerini yeniden kazanacaklarını kaydetti.

Civelekoğlu’dan açıklama…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.12.2023
56
A+
A-

Civelekoğlu, “Bizim vizyonumuz Plajlar Bölgesi, sizin vizyonunuz merdiven boyamak; Bizim vizyonumuz Sahil ve Kale Aydınlatma, sizin vizyonunuz tabela ayağında hangi atın geldiği; Bizim vizyonumuz Bulancak Durağı, Şehir Girişi, Nihatbey Caddesi, Fatih Caddesi ve Pazar Caddesi, sizin vizyonunuz ise belediyenin milyonlarını restoranlara ve otellere çar çur etmek” açıklamasında bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu açıklamasının devamında şunları kaydetti;

“Bizim vizyonumuz Belediye Yeni Hizmet Binası, Bilgi Evleri, Düşünce Okulu ve buraya sığdıramayacağımız onlarca hizmetimiz, sizin vizyonunuz ise sahildeki o ucube çok katlı bina; Bizim vizyonumuz her ayın 15  i gecesi 00:00 da maaş yatırmak. Sizin vizyonunuz çek kırdırdığınız halde bile işçinin emekçinin maaşını geç ödemek. Bizim vizyonumuz Giresun, sizin vizyonunuz ise şehrimize yaptığımız birçok hizmeti görmezden gelerek ölü takliti yapmak. Bu arada geçmiş konusuna gelirsek; bu kadar karanlık bir geçmişin içinde kaybolmayı biz zaten istemeyiz.”

REKLAM ALANI