Çöp kamyonları manilerle giydirildi

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp toplayan araçlara yazılan manili yazılar vatandaşların beğenisini kazandı.

Çöp kamyonları manilerle giydirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.10.2023
29
A+
A-

Şehrin 28 Mahallesinin cadde ve sokakları ile mücavir alanlarda konteynerlerden çöpleri alan araçlara yazılan manileri gören vatandaşlar yazıları ilgi ve tebessümle okuyor.

Hazırlanan Giresun lehçeli maniler 11 adet çöp kamyonunun üzerine giydirilirken, aynı zamanda bu çalışma belediyenin ilgili birimi tarafından kemençe eşliğinde video haline getirildi ve belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bu video çalışması takipçiler tarafından yüksek oranda beğeni aldı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında, Giresun lehçeli manileri ön plana çıkarttık ve temizlik araçlarının üzerine giydirme yaptık. Bu çalışmamız vatandaşlar tarafından büyük ilgi topladı. Şehrimizi temiz tutmanın yanı sıra bu tip farklı çalışmalar da yürütüyoruz ve görüyoruz ki vatandaşlarımız tarafından ilgi görüyor.” denildi.

REKLAM ALANI