Çözüm bekleyen projeler taahhüt altına alınmalı

Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, uzun yıllardır çözüm bekleyen, Giresun güney çevre yolu projesi, Samsun-Sarp demiryolu projesi, Dereli-Şebinkarahisar yolu ve pınarlar tüneli projesi, Tirebolu-Torul bölünmüş yol projesi ile 3. ve 4. organize sanayi bölgeleri kamulaştırma ve altyapı yatırımları, turizm yatırımları için yaylalarda imar düzenlemeleri, fındık ve çay mamul madde imalatı kümelenmesi ve Giresun şehir merkezi kentsel dönüşüm alanlarının seçilebilecek olan milletvekili adayları tarafından açık ve net bir şekilde taahhüt altına almasını istedi.

Çözüm bekleyen projeler taahhüt altına alınmalı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2023
57
A+
A-

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun’un öncelikli yatırım ve projelerinin çözüm beklediğini bildirdi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla Giresun’un öncelikleri ve yatırım talepleri üzerine çağrıda bulunan Çakırmelikoğlu, Giresun’un ulaşımdan organize sanayiye, turizm yatırım altyapısından kentsel dönüşüm süreçlerinin tamamının seçim beyannamelerinde taahhüt altına alınmasının gerekliliğini ifade etti.

Çakırmelikoğlu, “genel seçimler dolayısıyla ilimizden milletvekili çıkartabilmek adına yarışacak siyasi partilerimizin adaylarının bu süreçte mutlak taleplerimizi açık ve net bir şekilde taahhüt altına almalarının öneriyoruz. Tek düşüncemizin Giresun’un sosyal ve ekonomik kalkınması olduğu bilinci ile iktidarından muhalefetine tüm siyasi parti temsilcileri ve milletvekillerimizin seçim sürecinde Giresun adına ifade ettiğimiz önceliklerimizi dikkate almalarını bekliyoruz. Bu vesileyle seçime giren tüm partilerimize ve milletvekili adaylarına tekrar başarılar diler, kazananın Fındığın Başkenti, Kirazın Anayurdu Giresun olmasını temenni ederiz” dedi.

REKLAM ALANI