Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aytekin Şenlikoğlu ismini onayladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Giresun Belediye Başkan Adayımız mevcut Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aytekin Şenlikoğlu ismini onayladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.01.2024
73
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerindeki Giresun Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, Ak Parti’nin 31 Mart 2024 yılındaki yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkan Adayının, Giresun Belediye Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından Başkan Şenlikoğlu’na tebrik mesajları yağdı.

İLK TEBRİK BAŞKAN YILMAZ’DAN

Başkan Şenlikoğlu’nu ilk kutlayan isim Ak Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz oldu. Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Giresun Belediye Başkan Adayımız olarak Av. Aytekin Şenlikoğlu seçilmiştir. Görev yaptığı süre zarfında bir çok önemli projeye imza atan ve ilimizi Türkiye Yüzyılına hazırlayan Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nun Cumhur İttifakı adaylığının ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

ŞENLİKOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu sosyal medya hesabı X’den yayınladığı ilk mesajında şunlara yer verdi;

“Giresun’umuz için hep birlikte hazırız, kararlıyız! Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ‘ın tensipleriyle bir kez daha şehrimizin kalkınması, refahı ve geleceği için yola çıkmış bulunuyoruz.

Giresun’umuz bizler için sadece bir şehir değil; bir yaşam, bir hayat, bir aşk ve bir sevgidir. Ömrümüzün hemen hemen her anının geçtiği Giresun’umuza hamdolsun yeniden hizmet etmek gibi bir imkân doğdu.

Son 5 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimize değer kattık. Ancak biliyoruz ki, yapacak çok daha işimiz var. Belirlediğimiz ‘Vizyon 2028’ hedefi ile daha büyük, daha güçlü bir Giresun için kollarımızı sıvazladık.

Şehrimizin her bir ferdi ile ortak akıl ve işbirliği içerisinde Giresun’umuzu daha ileri taşıyacağımıza gönülden inanıyorum.

Güzel şehrimiz için boş vaat vermedik, ne söylediysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz ve yine biz yaparız!

#Giresun’umuza olan sevdamızla birlikte daha nice başarılar elde etmek dileğiyle bir kez daha Giresun Belediye Başkan Adaylığını şahsıma layık gören başta Gönül Belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizleri yürekten destekleyen büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Şehrimize ve Aziz milletimize hizmet yolunda, 2028 Vizyonu ile Cumhur İttifakımızla birlikte durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI