Cumhuriyet Halk iktidarı ülkemizin tek kurtuluşu

Giresun Milletvekili ve TBMM Divan Kâtip Üyesi Elvan Işık Gezmiş, seçim çalışmalarının ardından Meclis’teki mesailerine başladıklarını belirterek, partilerinin hedefinin yerel seçim başarısını genel seçime taşımak olduğunu vurguladı. Gezmiş, ülkenin haritasını baştan sona kırmızıya boyamak için artan bir hızla çalışacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk iktidarı ülkemizin tek kurtuluşu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
31
A+
A-

Partisinin demokratik ilkeler doğrultusunda ülkede daha adil bir paylaşım, eşitlik ve barışın sağlanabileceğine inandığını dile getiren Gezmiş, Giresun başta olmak üzere pek çok il ve ilçeye güzel başarılar kazandırdıklarını belirtti. Halkçı ve dayanışmacı belediyecilik ilkesiyle hareket ederek, kalıcı hizmetler sunacaklarını söyleyen Gezmiş, tüm belediye başkanlarına başarılar diledi.

Gelecek için umut dolu mesajlar veren Gezmiş, CHP’nin ülkenin çimentosu olduğunu ve demokrasinin güvencesi olduğunu vurguladı. Kadınların, gençlerin, çocukların, engelli yurttaşların ve emeklilerin yaşam koşullarını iyileştireceklerini belirten Gezmiş, ülkenin ekonomik ve demokratik sorunlarına karşı çözüm odaklı çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Son olarak, Gezmiş, parti olarak tüm sorunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve halkın iktidarını en kısa zamanda kuracaklarına inandıklarını ifade ederek, açıklamasını saygı ve selamlarıyla tamamladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.