Devre arasına kadar Giresunspor’un işi zor

Çotanaklar rakiplerini yenemedi, şimdi ise daha zorlu maçlar kendisini bekliyor. Devre arasına kadar 3 dış, 2 iç saha maçı oynayacağız!

Devre arasına kadar Giresunspor’un işi zor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2023
88
A+
A-

Trendyol 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, birbirinden zorlu maçlar oynayacak.

Geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyetle sadece 9 puan toplayabilen Çotanaklar, başarısızlıkla tüm camiayı umutsuzluğa sevk ediyor.

Bu arada Giresunspor milli aradan sonra ise Kocaelispor, Göztepe (D), Sakaryaspor (D), Gençlerbirliği ve Ümraniyespor (D) ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan bu maçlarda en az 10 – 12 puan almayı hedefleyen Çotanaklar, kadro yapısı sebebiyle oldukça zor günler geçiriyor.

ÜZGÜNÜZ AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, Tuzlaspor deplasmanında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, üzgün olduklarını kaydetti.

Kısa bir süre önce göreve başlayan Teknik Direktör Mehmet Birinci ile iyi bir hava yakaladıklarını belirten Ekiz, “Mücadele öncesi çok iyi hazırlanmıştık. Genç ağırlıklı bir kadro yapısına sahibiz. Maçta öne geçmemize rağmen kalemizde gördüğümüz basit gollerle sahadan mağlubiyet ayrıldık. Tecrübesiz bir takım olsak da savaşı bırakmayan bir takımız. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp, önümüze bakacağız. Hedefimiz milli arada, teknik direktör Mehmet Birinci ile birlikte o yakaladığımız havayı yeniden yakalayıp tekrar çıkışa geçmek olacak.” dedi.

BAZI İSİMLERLE GÖRÜŞÜYORUZ

Transfer yasağının kaldırılması için şehrin bir bütün olması gerektiğini kaydeden Ekiz, “Çalışmalarımız sürüyor. Bazı isimlerle de görüşüyoruz. Transfer yasağının kaldırılması için şehrimizin tek yumruk olması şart. Biz bu süreç öncesi her gün bazı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz transfer yasağını kaldırarak takımımızın kadrosunu güçlendirmek. İnşallah bunda da başarılı olacağız.” Diye konuştu.

Ekiz, son olarak herkesin Giresunspor’a maddi ve manevi destek olması gerektiğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI