Diyanet dergileri tanıtıldı  

Din görevlileri Diyanet İşleri Başkanlığının süreli yayınlarını vatandaşlarla buluşturuyor.   

Diyanet dergileri tanıtıldı  
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2023
42
A+
A-

Giresun İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığınca yayınlanan dergilerin tanıtımını yapmak ve çocuk, genç, kadın, erkek toplumun tüm kesimleri ile Diyanet dergilerini buluşturmak amacıyla tanıtım çalışmaları gerçekleştirdi.

Tanıtım çalışmaları kapsamında kamu personeline, esnafa ve vatandaşlara Diyanet dergileri hediye edildi.

İl Müftüsü Ramazan Topcan, Diyanet İşleri Başkanlığının dini konularda toplumu aydınlatma ve doğru dini bilgiyi yaygınlaştırma prensibi doğrultusunda zengin içerikli yayınlar hazırladığını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı dergilerinin insanı, aileyi, toplumu ilgilendiren önemli içeriklere sahip olduğunu belirten İl Müftüsü Topcan, “Zengin içerik, kaliteli baskı ve görsellerle hazırlanan Diyanet dergileri toplumun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hazırlanıyor.  Diyanet İşleri Başkanlığı basılı yayınları genel olarak kaynak eserler, çocuk, genç, kadın ve aileye yönelik çalışmalardan oluşuyor.” dedi.

Diyanet dergilerinin tanıtımında ve dağıtımında görev alan İl Gençlik Koordinatörü Kemal Yıldız, Diyanet İlmi Dergi, Diyanet Aylık Dergisi, Diyanet Aile Dergisi, Geçerken Dergisi, Diyanet Çocuk Dergisi, Cim Dergisi ve Geçerken Dergisi hakkında bilgilendirme yapıp, dergileri vatandaşlara hediye etti.

REKLAM ALANI