DOKA toplantısı Giresun’da yapıldı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160. Yönetim Kurulu Toplantısı, Giresun’da Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

DOKA toplantısı Giresun’da yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.11.2023
42
A+
A-

Toplantıda Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerinin il valileri, il belediye başkanları, DOKA Genel Sekreteri, il genel meclis başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) il başkanları bir araya geldi.

Toplantıda, DOKA’nın 160. Yönetim Kurulu, geçmiş dönem faaliyetleri, 2024-2028 TR90 Bölge Planı, yeni dönem sonuç odaklı program önerileri ve idari mali işlere ilişkin konuları görüştü. Toplantıya ev sahibi Vali Serdengeçti, “DOKA’nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı vesilesiyle değerli Valilerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve DOKA’nın kıymetli yönetim kurulu üyelerini ilimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplantımızın bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantının gündem maddeleri arasında geçmiş dönem faaliyetleri, 2024-2028 TR90 Bölge Planı, yeni dönem sonuç odaklı program önerileri ve idari mali işlere ilişkin hususlar bulunmaktadır. Toplantının ardından Vali Serdengeçti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) 160. Yönetim Kurulu Toplantısını güzel Giresun’umuzda gerçekleştirdik. İlimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI