Dr. Yılmaz: MHP olarak seçimlere hazırız

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili aday adayı Dr. Hasan Yılmaz “Teşkilatlarımızla, partimize gönül verenlerle seçimlere hazırız” dedi.

Dr. Yılmaz: MHP olarak seçimlere hazırız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2023
32
A+
A-

Seçim öncesi destek turlarını sürdüren Yılmaz, “Giresun halkı beklediği, özlediği, Milletvekiline 14 Mayıs tarihinde inşallah kavuşacak, bu şehrin sorunlarını bilen, çözüm üreten bir vekili meclise gönderecektir” açıklamasında bulundu. Yılmaz, “Biliyoruz halkımız bizlere ve MHP’ye çok güveniyor. Bizlerde onların güvenini asla boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

Aday adayı Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle belirtmek isterim ki teşkilatımız, partimize gönül verenler ve şahsımıza teveccüh gösteren yol arkadaşlarımız ile seçimlere hazırız. Biz seçim dönemleri ortaya çıkan, halkımızın karşısına çıkan değil her zaman teşkilatlarımızın yanında olan halkımızın içinde olan bu şehrin insanıyız. Seçim gezilerimize teşkilatlarımızla tüm ilçe ve beldelerde sürdürüyoruz. Halkımızın ortak beklentisi aynıdır. Seçildikten sonra bizleri unutan değil, bizlerin yanında olan Milletvekili istiyoruz. Ulaşılabilen bir Milletvekili istiyoruz şeklindedir.

Tüm Giresun halkına çağrıda bulunmak istiyorum. Bizlere destek veren değerli halkımız görecektir. “MHP Milletvekili farkı” bu şehirde hizmetleriyle, yapacaklarıyla, çalışmalarıyla ortaya çıkacaktır. Giresun için çok önemli projelerimiz var. Kısa vadede ve uzun vadede hayata gerçekleştireceğiz projelerimizle Giresun’umuzun gelişmesine ciddi katkı sağlayacağız.”

REKLAM ALANI