Dudu’dan insan odaklı hizmet mesajı!

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Giresun milletvekili aday adayı Volkan Dudu, “yapılacak seçimlerin şehrimiz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek “Şehrimiz için hedeflerimiz ve projelerimiz büyük” dedi.

Dudu’dan insan odaklı hizmet mesajı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.03.2023
60
A+
A-

Dudu, insan odaklı bir hizmet dönemi sürdüreceklerini, hemşehrilerinin sorunlarını en iyi şekilde TBMM’de dile getireceğini ve çözüme kavuşturacağını ifade ederek, Ülkemizin bekası için önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçimler Ülkemiz için ne kadar önemliyse şehrimiz içinde o kadar önemlidir. Projelerimizle şehrimize katkı sağlayacağız ama her şeyden önce insan odaklı siyaset yapacak, hemşerilerimizin her sorunlarında yanında olacağız” açıklamasında bulundu.

Bugüne kadar Giresun halkının her zaman yanında olduğunu, yüzlerce gencimizin birçok sorununa çözüm aşamasında vesile olduğunu ifade eden MHP Giresun milletvekili aday adayı Volkan Dudu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Tarımdan turizme, sanayiden sağlık ve eğitime kadar şehrimizin ufkunu açacak kısa ve uzun vadeli projelerimiz var. Ancak ne olursa olsun görev süremizi mutlak ortak akıl ile sürdüreceğiz. Halkımızın talepleri her zaman bizim için önceliğimiz olacak. Her zaman insan odaklı siyaset yapmayı benimsemiş, o doğrultuda görevimi sürdürmüş birisiyim. Şehrimiz halkınız, gençlerimizin, İş adamlarımızın kısaca herkesin beklentisini biliyorum. Siyasetçi ile halkımız arasında ki duvarı kaldıracak, şimdi nasılsak mecliste gittiğimiz zaman daha mütevazi olacağız.”

REKLAM ALANI