Duroğlu’nda Cumhur İttifakı Adayı Çetin!

Duroğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Çetin, şahsına yüklenen mesuliyetin farkında olduğunu kaydetti.

Duroğlu’nda Cumhur İttifakı Adayı Çetin!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.02.2024
113
A+
A-

Başkan Çetin yaptığı açıklamada, Duroğlu’nun halkının desteğiyle hizmete devam edeceklerini ifade etti. Başkan Çetin şunları kaydetti; “Allah nasip etti doğduğum topraklara hizmet etme şerefine nail oldum. 5 yıl boyunca gece gündüz demeden beldem için koşturdum, çabaladım, gayret gösterdim.

Bu niyet ve gayretlerimizin neticesi olarak 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde beldem Duroğlu’ndan ‘Cumhur İttifakı’mızın belediye başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, Genel Merkez Yöneticilerimize, Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Gazi Konal Bey’e, İl ve Merkez İlçe yönetimimize, belde yönetimimize; Cumhurbaşkanımız nezdinde Ak Parti milletvekillerine, il yönetimine ve bütün kadrolarına şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin. Bize yüklenen mesuliyetin farkındayız. İttifakımız hayırlı ve mübarek olsun. Beldemize hizmette gayretlerimiz daim sürecektir. Kıymetli Duroğlu halkının destek ve duaları ile vazifemize kaldığımız yerden devam edeceğiz İnşallah. Bu kutlu hizmet yarışında bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI