Duroğlu’nda kaybolan şahıs için devlet teyakkuzda

Duroğlu Beldesi’nde etkili olan sel ve su baskınları sırasında Çağlayan mahallesindeki evinde tek başına yaşayan Rıdvan Coşar isimli şahsa ulaşılamadığı ve bulunması için arama çalışması başlatıldığı bildirildi.

Duroğlu’nda kaybolan şahıs için devlet teyakkuzda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.06.2023
172
A+
A-

Köy evinde tek başına yaşadığı öğrenilen Coşar’a ulaşamayan ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve Jandarma ekiplerince havadan ve karadan arama çalışmaları başlatıldı. Bölgede meydana gelen heyelan nedeniyle ekipler Coşar’ın evinin bulunduğu bölgeye gitmekte güçlük yaşarken, Coşar ailesinin acılı bekleyişi sürüyor.

Giresun Valisi Enver Ünlü; “Rıdvan Coşar’ın tek başına yaşadığı barakada sel sularına kapılmasının ardından AFAD, AKUT ve Jandarma ekipleri tarafından aranmasının sürdüğünü belirterek “1 kayıp vatandaşımız harici can kaybımız yok” diye konuştu.

Vali Ünlü, AFAD Başkanlığı tarafından acil yardım ödeneği olarak 10 milyon liranın valiliklerine gönderildiğini, Kurban Bayramı’na kadar beldenin normal hayata geçişi için çalışma yürüteceklerini ve selde temiz içme suyu kaynaklarının da etkilenmesi nedeniyle bazı köylere temiz içme suyu temin etmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.”

REKLAM ALANI