Ekiz; Gündeme getirmek çok yanlıştır

Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, “Bugün deprem yaralarını daha fazla ve hızlı şekilde nasıl saracağımızı konuşacağımız yerde camialar üç puan derdine düşmüştür” dedi

Ekiz; Gündeme getirmek çok yanlıştır
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.04.2023
Düzenleme: 01.04.2023 09:38
71
A+
A-

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz ise konuyla alakalı yaptığı yazılı açıklamada, “Giresunspor’umuzun duruşu da kararı da nettir. Açıklanan kararı tartışmak, halen daha kamuoyunun gündemine getirmek çok yanlıştır. Bugün deprem yaralarını daha fazla ve hızlı şekilde nasıl saracağımızı konuşacağımız yerde camialar üç puan derdine düşmüştür!” ifadeleri kullanıldı. Haber Merkezi

Deprem nedeniyle Hatayspor ve Gaziantep FK’nin ligden çekilmesi sonrası TFF, bu takımlarla maç yapacak ekiplere 3 puan ve 3 gol verilmesini kararlaştırmıştı. Kulüpler Birliği’nde yapılan toplantı sonrası 7’ye 4 oyla maçların geçersiz sayılması istenirken, TFF’nin vereceği yeni karar merak konusu oldu. Hatayspor ve Gaziantep FK’nin oynadığı maçların geçersiz sayılması durumunda ise puan tablosunda ciddi değişiklikler olacak. TFF tarafından karar henüz verilmedi.

TFF eğer maçların geçersiz sayılması talebini kabul ederse Hatayspor ve Gaziantep FK’ye karşı 2’de 2 yapan takımlar Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Kayserispor’un 6’şar puanı silinecek.

Ligden çekilen bu takımlarla oynadığı maçlarda Beşiktaş ve İstanbulspor 5, Adana Demirspor, Başakşehir, Ümraniyespor ise 4 puan bırakmıştı. Böylece bu takımlar da rakipleriyle aralarındaki makası daraltacak. Beşiktaş, TFF’nin maçları geçersiz sayması durumunda 2. sıradaki Fenerbahçe ile puanını eşitleyecek ve lider Galatasaray ile arasındaki farkı 3’e indirirek şampiyonluğun güçlü favorilerinden biri olacak.

REKLAM ALANI