Emekçi kardeşlerimizin haklarını en yükseğe taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun Belediyesi’nde ki işçileri iftarda toplayıp hayal sattığını söyledi.

Emekçi kardeşlerimizin haklarını en yükseğe taşıyacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.03.2024
25
A+
A-

Fuat Köse, onlarca işçi ile mahkemelik, işçinin alacağını ödeyemeyen, ek protokolle işçiyi zarara uğratan, işçiye yıllarca mobing uygulayan, sürekli çalışma yerini değiştiren ve işten işçi atarak Giresun tarihine geçen Şenlikoğlu yine çalışan emekçiye yapamayacağı vaatlerde bulundu.

Köse; ‘’Göreve gelir gelmez baskı ile personel arkadaşlarımızın sendikal özgürlüğünü elinden alan, sürekli mobing uygulayan, emeklilik hakkı kazanmış personeli tehdit eden zihniyet 5 yılın sonunda işçiye sarılmış, işçi sevici olmuştur. Yıllarca mesaisini ödemediği, görev yerlerini değiştirerek psikolojisini bozduğu, doğal afetlerde çalıştırıp hakkını vermediği, işten atmakla korkuttuğu personele yeni vaatler vererek personelin aklıyla oynamıştır. Giresun Belediyesi’nde satmadık taşınmaz bırakmayan, hizmet binalarını bile satışa çıkarıp, belediyeyi kiralık binaya taşıyan bir yönetim anlayışı, çalışan personele sosyal konut vaat etmiştir. Şenlikoğlu akıl tutulması yaşamaktadır. Şenlikoğlu’na bir öneride bulunmak istiyorum. Kendisi eğer çalışan emekçilerimiz için bir şey yapmak istiyorsa, işten attığı sözleşmeli personellerin mevcut haklarını ödesin. İşçinin doğal afetlerde çalıştığı ve alın teri olan mesaileri ödesin. Mahkeme kapılarında süründürdüğü işçinin alacağını ödesin. Temmuz’da maaşlarına zam yapacağım vaadi tamamen gerçek dışıdır. 5 yıldır görevdesin personele zam yaptın da yapma diyen mi oldu. Sendikayla yapılan sözleşmenin ortada olmadığını söylemesek yine işçiyi kandırıp Ocak ayına kadar zarara uğratacaktın. Daha göreve gelmeden personel arkadaşlarımızın destekçisiyiz. 31 Mart’tan sonra emekçi kardeşlerimizin haklarını en yükseğe taşıyarak, Giresun için çalışacağız’’ dedi.

Köse, ‘’Giresun Belediyesi emekçisi kendisine zulüm yapan yönetiminden kurtulmak istemektedir. İşçiyi zorunlu iftar programlarına toplayarak hayal satan zihniyet Giresun Belediyesi’nde son günlerini yaşamaktadır’’ dedi.

REKLAM ALANI