Erener: İstihdama katkı sağlayacağız

AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Tolga Erener, siyasi gündem ve Giresun ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Erener: İstihdama katkı sağlayacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.04.2023
53
A+
A-

Görele Belediye Başkanlığı döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı “Çalışan ve Üreten Gençler Programı Emek Yoğun Sektörlerin Desteklenmesi Görele Tekstil Kent Projesi”  kapsamında 300 kişilik bir tekstil fabrikası inşaatına başlandığını, inşaatın hızlıca devam ettiğini kısa bir süre içinde işletmenin faal hale geleceğini ifade eden Tolga Erener “İstanbul’da tekstil sektöründe çalışan hemşerilerimiz dahi Görele’deki fabrikanın ne zaman açılacağını merak ediyorlar. Giresun’da  yaşamak ve Giresun’da çalışmak istiyorlar” dedi.

Aday adayı Tolga Erener, “Espiye- Tirebolu Organize Sanayi Bölgesi ile Görele Organize Sanayi Bölgeleri yer seçimleri, müteşebbis heyetleri kurularak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. Bizler bu organize sanayi bölgelerinin eksikliklerini tamamlayarak en hızlı bir şekilde yatırımcıların hizmetine sunmaya çalışacağız. 3. ve 4 Organize Sanayi Bölgeleri iş ve istihdama Bulancak Organize Sanayi Bölgesinde olduğu gibi çok ciddi bir katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. Erener, “Her zaman yatırım ve istihdamın önünü açtık, Giresunlu işadamlarımızla diyalog içeresin de olduk.  Özellikle yatırım ortamının iyileştirilmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde hareket ettik” dedi.

REKLAM ALANI