Erener tam gaz çalışıyor…

AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Tolga Erener seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erener tam gaz çalışıyor…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.04.2023
35
A+
A-

Giresun genelinde tüm partilerde milletvekili aday adaylığı müracaatları sonrasında sessizlik hâkim olurken,  Tolga Erener’in hızına yetişmek mümkün değil. Erener her gün birkaç ilçede program yapıp ziyaretler düzenliyor.

AK Parti aday belirleme çalışmaları kapsamında gerek yüz yüze görüşerek,  gerekse telefon yoluyla her gün anket yaptırıyor. Anketlerde katılımcılara “Giresun merkezin adayı kim olmalı, Giresun’un batı ilçesini kim temsil eder, Milletvekillerinden memnun musunuz?”  şeklinde sorular sorulurken, Tolga Erener ile ilgili her ankette en az bir soru yer alıyor.

Siyasi kulislere yansıyan anket sonuçlarında Tolga Erener isminin Giresun merkezinde ve ilçelerde önde çıktığı görülüyor.  Erener’in anket sonuçlarına göre AK Parti milletvekili listelilerinde iyi bir sıralamada yer alacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti Genel Merkezince YSK’ya milletvekili aday listelerinin 9 Nisan tarihinden önce teslim edilebileceği, aday tanıtım toplantılarının yapılarak seçim bölgelerinde çalışmalara başlanması fikri de öne çıkıyor.

REKLAM ALANI