Erol Karadere, Yağlıdere’lilerden destek istedi.

CHP Espiye belediye başkan adayı Erol Karadere, Espiye’de yaşayan Yağlıdereli hemşerilerle bir araya gelerek Yağlıdere’lilerden destek istedi.

Erol Karadere, Yağlıdere’lilerden destek istedi.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.03.2024
50
A+
A-

CHP Espiye İlçe Başkanı adayı Erol Karadere, toplantıda yaptığı konuşmada: “10 yıldır Espiye ilçesine yapılmayan hizmetleri yapmak için göreve yeniden talip olduk. Biz iki dönem Espiye belediye başkanlığı yaptık. Bu dönemlerde Espiye için birçok hizmetlere imza attık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Birileri bizim yaptığımız hizmetlere sahip çıkıyor.10 yıl önce söz verdiği projeleri tekrar halka yapacağız diye söz veriyor. Espiye’yi hak ettiği yere yine biz getireceğiz. Göreve gelirsek ilk işimiz Yağlıdere dolmuş durağı sorunu çözüme kavuşturacağız. İki ilçe arasında çözülmeyi bekleyen çok ortak sorunlarımız var olduğunu biliyoruz. Yönetime geldiğimizde bunların hepsini beraber el ele aşacağız. İki ilçe arasındaki talepleri görüşmek üzere bir araya gelmemiz, bölge halkının ortak çıkarları doğrultusunda işbirliğini güçlendirmemize imkân sağlıyor. Toplantıya katılan ve bizleri destekleyen Yağlıderelilere içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Espiye’ye yapacağı projeleri de açıklayan CHP Espiye belediye Başkan adayı Erol Karadere, Belediye meclis üyelerini tanıttı. Yağlıderelilerin istek ve taleplerini dinledi. Yağlıdereli seçmenlerden kendilerine destek vermelerini istedi.

Bambu Cafe de yapılan toplantıya, CHP Espiye ilçe Başkanı İbrahim Akgün, CHP Espiye İlçe Başkanı adayı Erol Karadere, İGM Üyeleri adayları, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda Yağlıdereliler katıldı.

REKLAM ALANI