Ertuğrul Gazi Konal’a yılın milletvekili ödülü

Anadolu Gazeteciler Platformu (AGP) tarafından ilki düzenlenen ‘Yılın Kendi Alanlarında En Başarılı Gazetecileri’ ödül töreninde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, 2023 Yılının En Başarılı siyasetçisi ödülünün sahibi oldu.

Ertuğrul Gazi Konal’a yılın milletvekili ödülü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.12.2023
106
A+
A-

Ödül törenine; medya, iş dünyası ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Televizyon, gazete ve dijital medya dünyasından; Erdoğan Arıkan, Fatih Şengöz, Ahmet Görmez, Ahmet Ergen, Ercan Ata, Bekir Ada, Binnur Kılıç gibi isimlerin de ödüllendirildiği törende siyaset, bürokrasi ve spor dünyasından isimlere de ödülleri verildi.

Ödül alanlar arasında MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da yer aldı.

ÇADIRCI

Burada katılımcılara hitap eden AGP Genel Başkanı Habip Çadırcı, “İnsan hayatında haklı övgünün ve takdirin gücü önemlidir. Hak eden insana takdiri esirgememeliyiz. Takdir edilmek, insanın yaptığı işe olan heyecanını ve şevkini arttırır. Yaptığı iş ve başarısı takdir edilen kişide, daha çok iş yapmak isteği ve başarma tutkusu uyanır. Burada kilit nokta, takdir gören kişinin kendini beğenmişliğini arttırmak ve egosunu beslemek değil, aksine onu, daha iyisini yapmaya teşvik etmektir. Ben gecemize katılan ve kendi alanlarında ödüle layık görülen herkesi kutluyor ve meslek hayatlarında daha büyük başarılar diliyorum. Gecemize katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI