Espiye Belediyesi ekipleri Hatay’da!

Espiye Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezi depremler sonrası büyük yıkımın yaşandığı Hayat ilinde enkaz kaldırma ve diğer çalışmalara destek olamaya devam ediyor.

Espiye Belediyesi ekipleri Hatay’da!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.02.2023
23
A+
A-

Deprem sonrası Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin talimatıyla bölgeye sevk edilen iş makineleri enkaz kaldırma be hasarlı binalarının yıkımına, belediye görevlileri ise konteyner kent kurulumu, temizlik ve altyapı çalışmalarına destek veriyor. Başkan Karadere, deprem bölgesinde hayat normalle dönene kadar imkanlar doğrultusunda destek olamaya çalışacaklarını ifade etti. Başkan Karadere, “Vefat edenlere Allah”tan rahmet diliyorum. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın, birliğimizi daim eylesin” dedi.

Deprem sonrası Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin talimatıyla bölgeye sevk edilen iş makineleri enkaz kaldırma be hasarlı binalarının yıkımına, belediye görevlileri ise konteyner kent kurulumu, temizlik ve altyapı çalışmalarına destek veriyor. Başkan Karadere, deprem bölgesinde hayat normalle dönene kadar imkanlar doğrultusunda destek olamaya çalışacaklarını ifade etti.

REKLAM ALANI