Espiye ‘de CHP aday tanıtım programı düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Espiye İlçe Başkanlığınca aday tanıtım programı gerçekleştirildi.

Espiye ‘de CHP aday tanıtım programı düzenlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.03.2024
87
A+
A-

CHP’nin tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda CHP Espiye ilçe başkanı İbrahim Akgün, CHP il başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, CHP MV Elvan Işık, birer konuşma yaparak CHP Espiye belediye başkan adayı Erol Karadere’ye ve

Soğukpınar belde belediye başkanı Mustafa Eyice’ye destek istediler.

CHP’ Espiye ilçe başkan adayı Erol Karadere göreve geldiğinde yapacağı hizmetlerin tanıtım ve videosu ilgiyle izlendi.

10 yıldır Espiye ilçesine yapılmayan hizmetleri yapmak için göreve yeniden talip olduğunu, Espiye’yi hak ettiği yere getireceğini belirten  (CHP) Espiye İlçe Başkanı adayı Erol Karadere, göreve gelirse yapacak olduğu hizmetlere şu şekilde sıraladı; Espiye kartı, engelli birimi, engellilere ve yaşlılara su indirimi, gıda yardımı, yaşlılara evde bakım hizmeti, kadınlara yönelik yöresel dükkân ve tekstil atölyesi açılacağını söyledi.

Espiyeliler  değişim dedi, yenilik dedi, memleket sevdası dedi. Espiyeliler, Espiye için birlik oldu, yarınlarına umut oldu. Espiye Hep birlikte el ele, omuz omuza Marka Kent Espiye’ye için yola çıktıklarını kaydeden CHP Espiye belediye Başkan adayı Karadere, yeni dönemde yapacağı hizmetleri şu şekilde sıraladı.

Esentepe parkı projesi, Adabük sahil doğu park projesi, kültür sanat merkezi, kapalı otopark ve köy minibüsleri durağı, otobüs terminali, dere boyu peyzaj, çocuk ve gençlik parkı projeleri, kapalı Pazar yeri projesi, kapalı ve spor salonu ve yüzme havuzu, mahalle ve yol aydınlatma, yaşlı bakımevi, hayvan barınağı, gıda atıklarının geri dönüşümü ile hayvan maması üretimi ,sokak hayvanları için beslenme noktaları ve kedi evleri, çocuklar için kreş ve gündüz bakım evi, özel eğitim merkezi ,çocuk parkları ve oyun yuvaları, sınav ücretleri desteği, etut merkezi ve online eğitim platformu, erasmus programı akreditasyonu andoz kalesi ,kent ormanı , fındık ve pide müzesi, pide festivali ve yöresel lezzetler festivali ,milli egemenlik rotası gezileri, Espiye kadın emeği kooperatifi, çiftçi ve kalkınma kooperatifi ,sivil toplum geliştirme merkezi, Espiye planlama ajansı, evde bakım ve  sağlık hizmetleri, belediye engelsiz ulaşım aracı, engelsiz yaşam komitesi, alo engelsiz Espiye hattı, yedi değirmenler ve  Karaovacık yayla şenliği düzenleneceği sözünü verdi.

Grand Karadere Düğün Salonu’nda organize edilen programa, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık, CHP Giresun il Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, CHP Espiye Soğukpınar belde belediye başkanı Mustafa Eyice, CHP’li partililer ile vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI