Espiye’de hemşerileriyle iftarda buluştu

Espiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Karadere tarafından Esentepe Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine bin 500 kişi katıldı.

Espiye’de hemşerileriyle iftarda buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.03.2024
135
A+
A-

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Karadere tarafından düzenlenen Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar yemeğine geniş katılım oldu.

Başkan Mustafa Karadere, her akşam farklı bir mahallede gerçekleştirilen iftarlarda Ramazan ayı boyunca mahalle halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Esentepe Mahalle sakinlerinin davet edildiği Esentepe Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştı. Programa eşi Sündüs Karadere ile katılan Belediye Başkanı Mustafa Karadare, alana alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde girdi. Masaları dolaşarak vatandaşlarla buluşan Halkın Belediye Başkanı Mustafa Karadere, herkese hayırlı iftarlar dileğinde bulundu.

Okunan ezanın ardından oruçların açılmasıyla sessizliğe bürünen Esentepe Meydanı’nda yemeklerin yenmesinin sonrasında edilen duaların sesi yükseldi.

“Biz Espiye’yiz” İftar yemeği sonrasında meydanı dolduran binlerce Espiye halkına seslenen Başkan Karadere; “Değerli hemşerilerim belediye yönetimini devir almadan önce ne söz verdiysek ne dediysek yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. ‘Birlikte Yöneteceğiz, Sevgiyle Büyüteceğiz’ sloganımızı ben laf olsun diye demedim. Bu sözü ben laf olsun diye değil, somut olarak bu dediklerimi icra edeceğim için söyledim. Belediye yönetiminde 10. yılımıza girdik. Fakir, zengin ayrımı yok. Oralı, buralı, Espiyeli ayrımı yok. Yaklaşık 1500 bin kişiyle Esentepe tarihinde bir ilke imza attık. Allah hepinizden razı olsun. Bu vesileyle de sizlerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. En kötü günümüz böyle olsun, sağ olun, var olun” dedi.

REKLAM ALANI