Espiye’de öğrencilere yönelik seminer düzenlendi

Bir konu bir konuk programları çerçevesinde eğitimci yazar Zekeriya Beşirli, Kuran Kursu öğrencilerine “Dijital mecralarda Kul Hakkı” konulu konferans verdi.

Espiye’de öğrencilere yönelik seminer düzenlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.06.2023
76
A+
A-

Espiye Müftülüğüne bağlı Yatılı kız ve erkek hafız Kur’an kursu öğrencilerine yönelik, olumlu düşünme, yetenek, cesaret, stresle baş etme yöntemleri ile özgüven geliştirme konularında seminer düzenlendi.

Yazar Zekeriya Beşirli, Müftülük Konferans Salonunda organize edilen seminerde, özgüvenin büyüyüp gelişebilen, kazanılabilen bir özellik olduğunu belirtti.

Özgüvenin, bilginin ve yeteneğin bireylerin hem sosyal ilişkilerini hem de akademik başarılarını etkilediğini vurgulayan Beşirli, her zaman olumlu düşünmeye odaklanmak gerektiğini aktardı.

Zekeriya Beşirli, hafız öğrencilere Özgüvenli olmak, özgüven eksikliğini anlamak, kişilik tiplerini anlamak, yalancı dolandırıcı, üçkağıtçı insanların kişilik özellikleri, İnternet profilini insanlar neden kendisinin tersi şekilde ayarlar, kendilerini neden lüzumsuz abartma gereği duyar? İç sesi nasıl sustururuz, narsist kişiliklerin özellikleri nelerdir? hakkında bilgiler verdi.

Müftülük Şube Müdürü Ömer, Yazar Beşirli’ye çiçek takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Espiye ilçe Müftüsü Osman Gülbe, Kültürel ve sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Seminere, Müftülük Şube Müdürü Ömer Çınar Kur’an kursu öğreticileri ile hafız öğrenciler katıldı.

REKLAM ALANI