Eşref Bodur adaylıktan çekildi, Karadere tek aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Espiye’de ki adaylık süreci nihayete ulaştı. Eşref Bodur’un çekilmesiyle Erol Karadere tek aday adayı olarak kaldı.

Eşref Bodur adaylıktan çekildi, Karadere tek aday
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
271
A+
A-

CHP ile özdeşleşen bir isim olarak hafızlarda yer tutan Eşref Bodur sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Espiye’mizin ve Partimizin Aydınlık Yarınlarına ulaşabilmesi adına; olumlu katkı sunabilmek için” ibaresi dikkat çekti.

BODUR’UN MESAJI

“Saygıdeğer Espiyeliler ve Cumhuriyet Halk Partisinin sevgili üyeleri” diyerek başladığı mesajında, “Tüm ömrünü Cumhuriyet Halk Partisinde Geçirmiş Bir Kardeşiniz ve Abiniz  Olarak Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Koyduğum Süreci Espiye’mizin ve Partimizin Aydınlık Yarınlarına ulaşabilmesi adına; olumlu katkı sunabilmek için aday adaylığı sürecinden feragat ediyorum. Espiye’mize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

BODUR ESKİ BAŞKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Eşref Bodur, bir gün önce kendinden önce ilçe başkanlığı yapan 3 isimle özel bir toplantı gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulunmuşlardı.

Bodur kendinden önce başkanlık yapan Hicabi Mert, Kenan Güven ve Mahmut Künbül ile bir araya gelmiş ve şunları yazmıştı, “Önümüzde ki yerel seçimleri partimizin kazanması için neler yaparız, örgütümüze nasıl faydalı oluruz noktasında görüş alışverişinde bulunduk.”

REKLAM ALANI