Eynesil Müftüsü Çelik “doktora tezini” bitirdi

Eynesil ilçe Müftüsü Yılmaz Çelik, 2018 Yılında başlamış olduğu doktora çalışmasını başarılı bir şekilde savunarak tamamladı.

Eynesil Müftüsü Çelik “doktora tezini” bitirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2023
81
A+
A-

Müftü Çelik, “Sıla-i Rahim Yalnızlık Psikolojik İyi Oluş ve Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkiler” konulu tezini başarı ile savunarak doktor unvanını aldı.

Dr. Yılmaz Çelik, “Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır, hükmünün mutluluğunu bir kez daha yaşadım, dedi. Gecenin gündüze karıştığı, istirahat ve özel zaman kavramının hatıralaştığı bir dönemi tamamlamanın huzuru ve şükrü içerisinde olduğunu belirtti. Dr. Çelik Rabbime sonsuz ve sınırsız hamd olsun. Biz gayret ettik Rabbim nasip etti. Zerreden küreye çalışmamızda emeği geçen, her bir katkı sahibinden Mevlam razı olsun” dedi.

Çalışmarında bilgi, ilgi ve tecrübesinden nasibimi almaya çalıştığı kıymetli hocalarına teşekkür eden Eynesil ilçe Müftüsü Yılmaz Çelik, ilk danışmanım Prof.Dr. Hüseyin Peker, çalışmanızın son aşamasını tezyin eden kıymetli danışman hocam Prof.Dr. Ali Rıza Aydın, tez izleme ve jürideki hocalarım Prof.Dr. Mustafa Köylü, Prof. Dr.Bozkurt Koç, Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof.Dr. Muammer Cengil, Dr. Öğr.Üyesi Cüneyd Aydın hocalarıma müteşekkir ve duacıyım. Duaları ve destekleri ile her daim yanımda olan ailemin her bir ferdine en kalbî duygularımla teşekkür ederim. Çalışmamızın bilim dünyasına katkı sağlamasını ve ruz-u mahşerde bizlere sadaka-i cariye olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Rabbime şükürler olsun, bugünleri bizlere gösterdi. Bu anı yaşamak da bizim için başka bir motivasyon kaynağı oldu. Mevla, yolunun ve vahyinin hizmetkârı eylesin”şeklinde konuştu.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI